Το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Ηλιούπολης ιδρύθηκε στις 13-12-1978 και είναι σήμερα από τα πιο δραστήρια στο χώρο του, κυρίως στις μικρές ηλικίες, καλλιεργώντας όλα τα σχετικά αγωνίσματα. Εχει τις γνώσεις, το δυναμικό και την υποδομή να διαγράψει λαμπρή πορεία και οι αθλητές του σημειώνουν αξιόλογες επιδόσεις, με πανελλήνιες νίκες, πανελλήνια ρεκόρ, βαλκανικές νίκες ακόμη και παγκόσμιες.

  Αξίζει να αναφερθεί η σημερινή σταθεροποίηση της ομάδας μεταξύ της 20ης και 30ης θέσης Πανελλαδικά, σε σύνολο 294 σωματείων.
Είναι μεγάλο κεφάλαιο στα αθλητικά δρώμενα της EAΣ Αθήνας και κυρίως του Δήμου Ηλιούπολης με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.

Σκοπός του Τμήματος Στίβου:

- Να έχουν όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά, το στίβο ως μέσο ψυχαγωγίας.

- Να παρέμβει κοινωνικά και δημιουργικά μέσω της άθλησης στις ευαίσθητες ηλικίες από 5-25 ετών.

- Να δημιουργήσει <φυτώρια> για την ισχυροποίηση των αγωνιστικών ομάδων που θα πρωταγωνιστούν στις διάφορες αγωνιστικές διοργανώσεις. Μέσα από την άθληση θα προκύψει και ο Πρωταθλητισμός, που είναι αναγκαίος για την προβολή και προσέλκυση  περισσότερων αθλητών.

- Το τμήμα Στίβου του Γ.Σ.Ηλιούπολης φιλοδοξεί να στελεχώσει την Εθνική Ομάδα Στίβου με όσο το δυνατό περισσότερους αθλητές.

                                                                                     

''Χαλικάκι''

 

Ανεβάστε εδώ άμεσα την τρέχουσα επικαιρότητα!

Ημερομηνία: 2015-07-26

Από: P.M.

Θέμα: Παν/νιο Πρωτ. Ανδρών-Γυναικών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ο Δημητρης Μπαλταδουρος στο τριπλούν με καλυτερο αλμα στα 16.14μ.!!!

Ημερομηνία: 2015-07-26

Από: P.M.

Θέμα: Παν/νιο Πρωτ. Ανδρών-Γυναικών

5η η Ραφαελα Σπανουδακη στον τελικο των 100μ με χρονο 11.95"! Ταυτόχρονα η Ραφαέλα έγινε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ στα 100μ. Νέων Γυναικών, και η Γκλόρια Νζάνγκα 17η Νέα με επίδοση 12.85''

Ημερομηνία: 2015-07-26

Από: P.M.

Θέμα: Παν/νιο Πρωτ. Ανδρών-Γυναικών

8ος ο Μαριος Ματσουκας στο αλμα επι κοντω με επιδοση 4.80!

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Νέο σχόλιο