Αποτελέσματα Β' Φάσης Παν/νιου Σχολικού Πρωταθλήματος

2014-04-10 00:10

Θετικός είναι ο απολογισμός της παρουσίας των αθλητών και των αθλητριών του τμήματός μας στη Β' Φάση του Παν/νιου Σχολικού Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε χτες, Τρίτη, 8 Απριλίου, στης εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά. Την πρόκριση στην Τελική Φάση που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 5-6 Μαΐου εξασφάλισαν με τις νίκες τους: 

Η Σταυρούλα Καρβέλα κερδίζοντας τη σφαίρα βελτιώνοντας παράλληλα την ατομική της επίδοση με βολή στα 11.53μ.

Η Έλενα Τερτίπη κερδίζοντας έυκολα το ακόντιο με επίδοση 38.90μ. Στην Α' Φάση είχε σπάσει το φράγμα των 40 μέτρων. 

Ο Δημήτρης Λεβαντίνος  στα 400μ. εμπ. κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση, πετυχαίνοντας και την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα με 55.92'' για την Β' Φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος.

 

Σε αναμονή  των αποτελεσμάτων των υπολοίπων ομίλων βρίσκεται η Κωσταντίνα Πιπερίδου, που, παρά την πολύ καλή εμφάνισή της στα 100μ. με χρόνο 12.87'', κατέλαβε τη θέση που δεν την εξασφαλίζει την απευθείας πρόκριση, αλλά οι πιθανότητες είναι μεγάλες λόγω επίδοσης.

Μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η Ρεβέκα Γκόγκου που, σε μια κούρσα τακτικής τερμάτισε στη θέση των 800μ. με χρόνο 2'35.88''.  Η συνέχεια θα είναι σίγουρα καλύτερη όπως έδειξε και η κούρσα στην Α' Φάση με τον πολύ καλό χρόνο 2'19''.

Η Ιωάννα Τερτίπη προκρίθηκε απευθείας στην Τελική Φάση του απαιτητικού επτάθλου.

Οι αυξημένες σχολικές υποχρεώσεις της 3ης Λυκείου δεν επέτρεψαν στον Φραγκίσκο Λεβαντίνο να δοκιμάσει την ταχύτητα του στα 200μ. της Β' Φάσης, παρότι με την εμφάνιση και τη νίκη του στην Α' Φάση έδειξε ότι παραμένει άκρως ανταγωνιστικός.

Καλές επιτυχίες σε όλα τα παιδιά!

 

 

 

—————

Πίσω