ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΛΕΒΑΝΤΙΝΟΣ

2015-04-05 10:45

Στην Κύπρο θα βρεθούν για προετοιμασία δύο κορυφαίοι αθλητές της κατηγορίας Εφήβων- Νεανίδων. Η Δέσποινα Μουρτά και ο Δημήτρης Λεβαντίνος αναχώρησαν σήμερα (Πέμπτη, 2/4) για τη Λευκωσία και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα στις 10 του μηνός.

Ο πρωταθλητής των 400 μ. εμπ. και η νικήτρια πέρυσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ στα 400 μ., θα βάλουν τις βάσεις για τη θερινή σεζόν, στη διάρκεια της οποίας θα διεκδικήσουν τα όρια συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.

Η Μουρτά το καλοκαίρι έτρεξε τα 400 μ. σε 54.70 βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ και επικράτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ. Η αθλήτρια από την Πάτρα χρειάζεται μια επίδοση καλύτερη από το 54.80, προκειμένου να πάρει μέρος στη διοργάνωση της Σουηδίας.

Πρώτη χρονιά έφηβος είναι ο Λεβαντίνος, ωστόσο είναι σε θέση να κυνηγήσει ένα χρόνο καλύτερο από το 52.50, που είναι το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο αθλητής το περασμένο καλοκαίρι πέτυχε 52.69, στα εμπόδια των εφήβων. Τους δύο αθλητές θα συνοδεύσει στην Κύπρο, ο προπονητής του Δημήτρη Λεβαντίνου, Τριάντος Σοφιανός.

 

—————

Πίσω