Διπλό μέτωπο σε Λουτράκι και Σέρρες

2014-07-04 22:42

Σε διπλό μέτωπο μεταφέρεται η αγωνιστική δράση του σαββατοκύριακου για τους αθλητές του Γ.Σ.Ηλιούπολης. Η προσοχή μας θα είναι στο Λουτράκι, για το Παν/νιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/Παγκορασίδων Α΄, και στις Σέρρες για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων.

Με αξιώσεις συμμετέχει το τμήμα μας στο Παν/νιο Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ Α' που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι το σ/κ 5-6 Ιουλίου. Η Δανάη Ξιφαρά θα αγωνιστεί στα 80μ. με εμπόδια έχοντας τον τρίτο χρόνο από τις συμμετέχουσες, ο Ιάσωνας Μαχαίρας θα αγωνιστεί στην σφαιροβολία και στην σφυροβολία με αξιώσεις και στα δύο αγωνίσματα, ενώ την πρώτη τους εμφάνιση σε παν/νιο πρωτάθλημα θα πραγματοποιήσουν η Μαρία Γάκη και ο Θάνος Ιωαννίδης, και οι δύο στα 80μ.

Το ενδιαφέρον μας όμως θα είναι στραμμένο στις Σέρρες, όπου ο Δημήτρης Λεβαντίνος θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην κούρσα των 400μ. με εμπόδια, ευελπιστώντας να κάνει επίδοση κάτω από τα 52.30' που είναι το όριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτ. Εφήβων στο Γιουτζίν των ΗΠΑ. Ο Δημήτρης μας έχει δείξει ότι μπορεί  να πετυχαίνει τις καλύτερές του επιδόσεις στις πιο σημαντικές κούρσες, όπως έκανε και στο Αζερμπαΐτζαν όπου διέλυσε την ατομική του επίδοση ισοφαρίζοντας  το παν/νιο ρεκόρ. Και μην ξεχνάμε ότι ακόμα είναι παίδας. Επιπλέον θα είναι και ο ένας από τους τέσσερις της ελλήνικής ομάδας 4x400μ., όπου και εκεί αναμένουμε διάκριση. 

Μείνετε συντονισμένοι!

 

 

—————

Πίσω