Τρίτο μετάλλιο στο Παν.Πρωτ. Παίδων/Κορασίδων!

2014-07-14 13:46

Η δεύτερη μερα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων /Κορασίδων έφερε ένα ακόμα μετάλλιο από τον "Χρυσό" Δημήτρη Λεβαντίνο και αρκετές καλές επιδόσεις.

Ο Δημήτρης, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο του φαβορί, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν γίνεται να χάσει φέτος στο αγώνισμά του. Με χαρακτηριστική ευκολία κέρδισε την κούρσα του τελικού των 400μ. με εμπόδια, τερματίζοντας σε 53.48'', μία πολύ καλή αντικειμενικά επίδοση παρότι μας έχει "κακομάθει" με ακόμα πιο γρήγορους χρονους. 
 
Ο "γρήγορος" του σαββατοκύριακου Αλέξανδρος Φοιρός, με την φόρα από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100μ., πραγματοποίησηε άλλη μία αξιόλογη εμφάνιση αυτή τη φορά στα 200μ. όπου στον τελικό κατέλαβε την 7η θέση με 23.14'', παρά τον έντονο αντίθετο άνεμο.
 
Η μικρή της παρέας, Σταυρούλα Καρβέλα,μετά την κούρσα στη σκυταλοδρομία 4x100μ. της προηγούμενης ημέρας, στάθηκε άτυχη στον πρωινό προκριματικό της σφαιροβολίας καθώς δεν προκρίθηκε για μία θέση, έχοντας τη 13η επίδοση με 11.44μ. και έτσι δεν της δώθηκε η ευκαιρία για κάτι καλύτερο.
 
Ο Αποστόλης Σταμούλης δεν κατάφερε να βρεί τον ρυθμό του στις τρεις προσπάθειες του προκριματικού της δισκοβολίας και κατέλαβε την 21η θέση με 39.35μ., μένοντας μακρία από τις επιδόσεις και τις πραγματικές δυνατότητες που έχει. Και ο Αποστόλης είναι "πρωτοετής" στην κατηγορία των Παίδων, και μάλιστα σε ένα ιδιαίτερα τεχνικό αγώνισμα που απαιτεί μεγάλη αγωνιστική εμπειρία.
 
 
 
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν!

—————

Πίσω